Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Translator Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Traduceri poloneza Cluj, traducator polona Cluj
70 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Servicii de traduceri autorizate Translator Srl

Traduceri legalizate: certificate de catre traducatorul autorizat
Serviciile de traduceri autorizate si traduceri legalizate ii confera unei traduceri valoare oficiala. Reprezinta singura solutie legala, atat in Romania cat si in alt stat, ca o traducere sa aiba aceiasi valoare juridica ca un document original.
Traducerea autorizata este o traducere certificata care poarta stampila si semnatura traducatorului autorizat (cel care a efectuat traducerea). Traducerile autorizate sunt efectuate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Altfel spus, traducerea autorizata presupune ca traducerea sa fie semnata si stampilata de o persoana care detine certificatul de traducator autorizat eliberat de Ministerul Justitiei, fapt care ofera garantia ca traducerea pastreaza continutul si sensul textului supus traducerii.
Daca aveti nevoie de traduceri autorizate care pot fi prezentate in fata oricarei institutii publice sau private, administratiilor publice sau tertelor persoane din tara sau strainatate, un birou de traduceri ca Translator este solutia potrivita.
Serviciile de traduceri autorizate sunt in general destinate autoritatilor administrative care solicita un document oficial. Certificarea traducerii presupune autentificarea mai multor tipuri de documente:

• Traducerea actelor de stare civila: certificat de nastere, livret de familie, permis de conducere, acte de identitate, certificate de casatorie, adeverinte
• Traducerea actelor notariale: testamente, acte de vanzare, procuri
• Traducerea documentelor comerciale: statutul societatii si registre contabile, conditii generale de vanzare-cumparare, contracte de munca.
• Traducerea documentelor juridice: caziere, hotarari de divort, sentinte

Strada Marin Sorescu nr. 1, ap. 2 - Cluj-Napoca - Romania
T: (004)0264.439.277; www.translatorsrl.com
Din Gura in Gura